Monika Rogucka w Corees Polska – Commercial Real Estate

•   15 listopada 2019

Monika Rogucka objęła stanowisko Leasing Director w warszawskim oddziale Corees Polska – Commercial Real Estate. Do jej obowiązków należy pozyskiwanie nowych oraz wsparcie obecnych klientów agencji.

Monika od 16 lat aktywnie uczestniczy w rozwoju rynku nieruchomości komercyjnych w Polsce. Wcześniej pełniła funkcję menedżerskie w firmach deweloperskich oraz agencjach nieruchomości. Była odpowiedzialna za komercjalizację projektów biurowych w Warszawie i w Łodzi oraz relacje z kluczowymi klientami. Jest absolwentem Wyższej Szkoły Menedżerskiej, ukończyła także studia podyplomowe i posiada tytuł MBA.

Corees Polska – Commercial Real Estate – to agencja specjalizująca się w obsłudze rynku nieruchomości komercyjnych, oferująca pełen wachlarz rozwiązań w zakresie najmu powierzchni biurowych, magazynowych, handlowych, a także doradztwo inwestycyjne.

Podstawą działań agencji jest pełna transparentność i bezpieczeństwo transakcji, bazujące na wysokiej merytoryce oraz znajomość rynku. Klienci oraz projekty, dla których pracują, stawiani są w centrum uwagi, co gwarantuje indywidualne i elastyczne podejście, wynikające bezpośrednio z filozofii firmy – First people – Then places.

Corees Polska – Commercial Real Estate realizuje projekty w sposób kompleksowy na terenie całego kraju. Aktualnie posiada biuro główne w Warszawie oraz oddział w Krakowie. W planach rozwoju na najbliższy rok zakłada uruchomienie kolejnych oddziałów w kluczowych miastach Polski. Za powstanie marki odpowiedzialny jest Marek Ciunowicz.